ende

Sorozatgyártás

A kiélezett piaci helyzet, az állandó versenyfutás az idővel és más piaci szereplőkkel, éppen elég terhet nyom vállalkozására, ennélfogva a tervezhetőség mind idő, mind költség szempontjából kiemelkedő fontosságú.

Rugalmas ügyintézésünkkel és kivitelezésünkkel lehetővé tesszük Ön számára, hogy a gyártási rajz leadásán, a mennyiség és anyag meghatározásán kívül mással ne kelljen foglalkoznia. Ellenőrizzük, hogy a kapott tervek megfelelnek-e a gyárthatósági szempontoknak, szükség esetén tanácsokat adunk, ha kell, segítünk az alkatrészek megtervezésében.

Ezek után meghatározzuk a gyártáshoz szükséges időt és pontos árajánlatot készítünk, így megkezdődhet a kis-, közepes-, vagy nagyszériás CNC alkatrészgyártás a szerződésben foglaltak szerint.

A megrendelt termékek száma néhány darabtól egészen a több százezres tételig megvalósítható, melyekhez a felhasznált anyagok lehetnek szerkezeti, vagy rozsdamentes acélok, műanyagok, réz.

Amennyiben szükséges, az elkészült alkatrészek felületkezelése, mint eloxálás vagy galvanizálás, együttműködő partnereink segítségével megvalósítható.

A CNC forgácsolás folyamatát 32 mm áteresztőképességű, rúdadagolóval ellátott CNC revolveresztergánk végzi. Az alkalmazott gyártási technológián túl, az alkatrészgyártás kivitelezésének gördülékenysége, minősége jelentősen hozzájárul a gyártási idő csökkentéséhez.

A forgácsolt alkatrészek precíz és minőségi kivitelezését különböző mérőeszközökkel, folyamatos gyártásközi mérésekkel biztosítjuk.

A leellenőrzött és rendben talált alkatrészeket csomagoljuk, majd megállapodás szerint átveheti Budapesthez közeli telephelyünkön, vagy kérheti a kiszállításukat is.

 

 

Egyedi gépalkatrész-gyártás, javítás / Sorozatgyártás / CNC forgácsolás / CNC esztergálás / Forgácsolás / Alkatrészgyártás

Minden jog fenntartva. © Optimus Duo Kft. • Honlapkészítés